aftrekken met voeten meesteres golden shower

...

Gangbang feest squirt


aftrekken met voeten meesteres golden shower

...

Dat is natuurlijk niet standaard, dat begrijp je wel. Dat moet je dan ook verdienen, echt verdienen. Of ik moet in een zeer royale en goede bui zijn en mag je, na mijn goedkeurende knik, het glas aannemen en als eerste de kleur bewonderen. Goudkleurig natuurlijk, we hebben het hier tenslotte over het neusje van de zalm en alleen het beste is goed genoeg Daarna ruik je er eens aan en jij, als 'kenner', herkent kwaliteit en het water loopt je al in de mond. Dat niet alleen natuurlijk, jouw lichaam reageert ook meteen ter hoogte van jouw kruis.

Je neemt een eerste slokje en laat het langzaam door jouw mond gaan, probeert uit de smaak af te leiden wat ik de uren ervoor gedronken heb. Of ben je nu al zo gulzig geworden dat je de volgende slok al hebt genomen? Verslik je niet he?

Dat zou zonde zijn.. Klinkt heerlijk decadent, he? Tegenover jouw Meesteres gezeten, beiden gezellig nippend aan een glas champagne met een muziekje op de achtergrond. Mijn glas zie ik trouwens graag gevuld met andere champagne. Goed, bovenstaande heeft natuurlijk te maken met mijn goede humeur en het feit dat jij schijnbaar iets heel goeds gedaan hebt.

Maar de setting kan net zo makkelijk geheel anders zijn en verdien je niets. Nou ja, noem het maar niets. Je krijgt een flinke portie vernedering omdat je iets hebt nagelaten te doen. Of omdat ik je niets meer waard vind dan mijn pispot te zijn. Mijn zeikslaaf, mijn toilet en dat heb je maar gewoon te pikken dus liggen jij!

Het bad is een prima plek hiervoor. Masochisme, mondknevels, gebruik van mondknevels doeken, rubberen bal, opblaasknevel. Trample, tepelbehandeling, travestie sessies, transseksueel erbij op verzoek. Het X-vormige Andreaskruis waaraan ik je vastmaak zodat je geheel aan mij bent overgeleverd. Staat jou fantasie hier niet boven mail mij die dan even en ik zal kijken wat ik kan doen om ook jou fantasie werkelijkheid te laten worden.

D  Staat voor Discipline: S  Staat voor Sadisme: Candle wax kaarsvetbehandeling, zie K. Discipline sessie, disciplinaire spanking E. Elektrische prikkelingen elektroseks erotische massage aftrekken met olie F. Facesitting, vuistneuken fisting  tot aan de elleboog G. Golden shower plasseks H. Insnoeren en afbinden van penis en testikels J. Jerking off jezelf naar een hoogtepunt brengen op commando K.

Klemmen en spelden op verschillende lichaamsdelen L. Leer en lak fetish, leiband of halsband M. Masochisme, mondknevels, gebruik van mondknevels doeken, rubberen bal, opblaasknevel N. Opknopen, ophangen, onderdanigheid, opsluiting P. Penis afbinden en pijnigen, met of zonder spijker parachute, plas seks Q. Quarantaine opsluiting in kooi of ruimte als strafmaatregel R.

Bi man nl lesbische sex


aftrekken met voeten meesteres golden shower