eerste keer wijde kutjes

Tegen een rechtvaardiging als ‘Ik voelde dat toch’ is weinig in te brengen. Enkele van mijn vriendinnen geloven al net zo heilig in de fabel van de opgerekte vagina. Ik moet vaker dan mij lief is verhalen aanhoren over strakkere of wijdere geslachtsorganen door gebrek of teveel aan seks met grote penissen. Gevolg van de miraculeuze verkleining van haar flamoes was dat de eerste keer seksen voelde alsof ze opnieuw ontmaagd werd, voor een paar minuten dan.

Wat ik er ook tegenin bracht in een poging haar duidelijk te maken dat het volslagen mesjogge is om te denken dat je vagina kan slinken, zij bleef hiervan overtuigd. Ze is lang niet de enige die gelooft in deze onzin. De hoogste tijd voor een bijlessessie. Continu in de orgasmemodus. Een strakke kut wordt als pluspunt gezien. Het tegenovergestelde geldt voor de uitgerekte vagina. Dat zorgt voor nogal wat onzekerheden bij dames met ex-liefjes met paardenlullen en nieuwe vlammen die de helft minder tussen de benen hebben hangen.

Als ik opgerekt ben, voor eens en altijd? Op internet worden deze angsten op forums gedeeld en stikt het van de achterlijke reacties hierop.

Dus vrouwen rekken uit. Het klopt dat sommige vrouwen iets nauwer zijn dan anderen. Dat heeft puur te maken met aanleg. Niks met hoe vaak ze van bil gaan. Een prostituee kan in het bezit zijn van een nauwer geslachtsorgaan dan haar aseksuele seksegenoot, die niks moet hebben van voorwerpen of penissen in haar vulva.

Dat de ‘slettenbakken’ onder ons beschikken over kutten waarin je kan verdwalen, is klinkklare onzin. De vagina is met het oog op het baren van het nageslacht zo ontworpen dat zij werkt als een elastiek.

Bij opwinding wordt zij nat en verwijdt, om zich klaar te maken voor de penetratie. E-mail ons - Scholieren. Pagina 1 van 2. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van Hannahnas.

Hannahnas schreef op Zoek meer berichten van mathfreak. Zoek meer berichten van juno. Zoek meer berichten van Preaper. Zoek meer berichten van kimmie. Ik neem aan dat iedere vrouw dan wel een wijde vagina wilt. Ja die kan ik er inderdaad makkelijk in kwijt, nog wel meer zelfs.

Dat doe ik ook wel, maar ben bang dat ik er nog wijder door wordt. Pfoe, mijn eerste keer deelde ik het bed met een meid die ook zo wijd is en ik kan je vertellen dat het voor de jongen ook niet veel aan is nee, want er is immers weinig stimulatie.

DaRk-AnGeL66 schreef op Zoek meer berichten van phensicske. Zoek meer berichten van Myuki. Zoek meer berichten van Ryan. Ik kan me er eigenlijk niet echt een voorstelling van maken. Zo wijd dat er een gemakkelijk een vuist of meer?! Geeft dit dan geen problemen als je een tampon wilt steken? Zoek meer berichten van GRRR. Zoek meer berichten van Unsterblich. Unsterblich schreef op Nee hoor dat gaat wel gewoon, maar een vuist gaat er net zo makkelijk in als een tampon. Ja, gemakkelijk in waarschijnlijk wel, lijkt me.

Mijn vraag was eerder of het wel zin had een tampon te steken, aangezien dat niet zo groot is en het toch de bedoeling is dat het er niet langs loopt? Is dit nu zo'n domme redenatie? Ik heb een dikke pik. Zoek meer berichten van Carl Johnson. Zoek meer berichten van CrovaX Zoek meer berichten van Hyperke. Is fisten een optie? MissMonroe schreef op Als je niet weet waar je moet zoeken.. De speld in de spreekwoordelijke donkere grot.

Hyperke schreef op Is dat als ze heel erg veel en heel erg uitgedroogd schaamhaar heeft? Ereshkigal schreef op Zoek meer berichten van NERD.

NERD schreef op Zoek meer berichten van Goes Sarah schreef op Zoek meer berichten van Nona. Kruimel schreef op Goes15 schreef op Zoek meer berichten van AngelLena. Och, je kunt er gewoon verdoving bijgooien natuurlijk. Dan lijkt t me alleen erg saai.

..

Neuk me anaal tantra massage veenendaal

Matia dinsdag 23 juni Merkte je toenmalige partner dit dan ook? Je nieuwe vriend heeft een smalletje? Dit is helaas een heel veel voorkomend probleem. Persoonlijk kan ik vaak niet klaarkomen als ik seks heb met een vrouw die kinderen heeft gehad. Hoeft niet altijd zo te zijn natuurlijk. En ik kom ook niet makkelijk klaar. Maar desondanks heb ik relaties gehad die geweldig waren, geweldige seks - alleen ik kon niet klaarkomen door alleen penetratie.

Volgens mij krijgt dit probleem veel te weinig aandacht en durven mannen er niet over te beginnen. Of kunnen de meeste mannen toch wel klaarkomen en is het alleen een probleem voor mannen zoals ik die een "strakker" kutje nodig hebben om klaar te komen.

Matia zondag 28 juni Of jij hebt gwn een kleintje? Helaas dat is het niet, ik heb juist een grote. Matia maandag 29 juni Ruk je teveel denk je? Serieuze vraag, aangezien je aangeeft moeite te hebben met klaarkomen, en je door rukken steeds meer stimulatie nodig hebt. JA dat zou het wel kunnen zijn. Misschien ben je door je hoerenbezoek zo verzadigd van "gewone" seks dat het je niet meer opwindt. Dat laatste niet hoor, want met een strak kutje is het geen probleem.

Het moet stevig aanvoelen. Anonymous maandag 11 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account? Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar.

Klik hier om ze nog een keer op te halen. Deze week in VIVA. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Dat is bij ons dagelijkse kost. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.

Dat had Simone inmiddels wel begrepen. Wat Marloes niet wist, was dat Simone de pik van haar vriend nauwelijks meer voelde door de toegenomen wijdte.

De wijn begon al te werken. Marloes zei dat ze iets lekkers wist. Volgens haar zou Simone dan weer meer kunnen genieten. De vriendin zei Simone dat ze dan weer hele intense orgasmes zou kunnen krijgen.

Simone had hier wel oren naar. Ze wilde dolgraag weer eens lekker door een ander klaarkomen. Marloes zei haar dat ze haar wel even een handje wilde helpen. Met een knipoog voegde ze er aan toe dat het een vriendinnendingetje was. Simone voelde haar opgewonden kutje al nat worden. Ze was blij dat ze het weer netjes had geschoren.

Marloes pakte haar hand en nam haar mee. Simone liet het allemaal gebeuren. Ze was te opgewonden. Marloes liep met haar naar de eettafel. Daar ontdeed ze Simone van haar jeans. Het slipje lag ook zo op de grond. Simone vond het heel vreemd om de hand van Marloes over haar natte kutje te voelen. Toch wond het haar ook op.

Marloes liet de geile brunette voorover over de eettafel bukken. Simone voelde het koele blad. Ze voelde ook hoe de hand van haar beste vriendin lekker door haar natte lippen gleed. Ze was zo benieuwd wat Marloes in petto zou hebben.

Ze voelde hoe twee vingers gemakkelijk naar binnen gleden. De andere hand van Marloes bleef haar klitje masseren. Haar kutje was echt vochtig. Marloes ging snel met de twee vingers op en neer.

Het duurde niet lang voordat er een derde vinger bij zat. Dat voelde al beter. Haar kutje was drijfnat. Simone vond het zalig. Zeker toen een vierde vinger ook haar kutje in ging. Marloes bleef met deze vier vingers flink op en neer gaan. Simone voegde hoe haar beste vriendin haar klitje verliet. Die hand ging naar haar kontgaatje. Simone had daar altijd alleen nog maar dingen uit laten komen, maar besefte dat er nu iets zou in gaan. Marloes bracht een vinger voorzicht naar binnen, niet helemaal.

Daarmee begon ze een beetje te bewegen. Ondertussen voelde Simone haar kutje branden alsof Marloes er met haar hele vuist in zat. Toen ze dat voor de gein zei, wist ze niet wat ze hoorde toen Marloes bevestigde dat dat ook het geval was. Simone werd nu hard met de vuist geneukt. Ze kon zich niet meer voorstellen dat er vroeger maar twee vingers in konden en nu een hele vuist.

Simone werd helemaal gek. De vinger in haar kontje, de vuist in haar kutje, het maakte haar klaar voor een hoogtepunt. Ze voelde het al van verre aankomen. Marloes merkte het ook en gaf nog wat gas bij. Sneller en sneller penetreerde ze de twee holletjes van haar vriendin. Simone hield het niet meer. Kreunend kwam ze klaar. Marloes voelde het kutje van Simone om haar pols samentrekken van genot.

Simone zakte voldaan op de grond, terwijl Marloes haar vingers weer uit de liefdesgaatjes had gehaald. Die stond al op en schonk nog wijn in. Simone wist niet wat haar was overkomen. Vuistneuken was dus de oplossing.

En eigenlijk, wilde ze dat Marloes dat vaker zou doen.
eerste keer wijde kutjes

Tegen een rechtvaardiging als ‘Ik voelde dat toch’ is weinig in te brengen. Enkele van mijn vriendinnen geloven al net zo heilig in de fabel van de opgerekte vagina. Ik moet vaker dan mij lief is verhalen aanhoren over strakkere of wijdere geslachtsorganen door gebrek of teveel aan seks met grote penissen. Gevolg van de miraculeuze verkleining van haar flamoes was dat de eerste keer seksen voelde alsof ze opnieuw ontmaagd werd, voor een paar minuten dan.

Wat ik er ook tegenin bracht in een poging haar duidelijk te maken dat het volslagen mesjogge is om te denken dat je vagina kan slinken, zij bleef hiervan overtuigd. Ze is lang niet de enige die gelooft in deze onzin.

De hoogste tijd voor een bijlessessie. Continu in de orgasmemodus. Een strakke kut wordt als pluspunt gezien. Het tegenovergestelde geldt voor de uitgerekte vagina. Dat zorgt voor nogal wat onzekerheden bij dames met ex-liefjes met paardenlullen en nieuwe vlammen die de helft minder tussen de benen hebben hangen.

Als ik opgerekt ben, voor eens en altijd? Op internet worden deze angsten op forums gedeeld en stikt het van de achterlijke reacties hierop. Dus vrouwen rekken uit. Het klopt dat sommige vrouwen iets nauwer zijn dan anderen. Dat heeft puur te maken met aanleg. Niks met hoe vaak ze van bil gaan. Een prostituee kan in het bezit zijn van een nauwer geslachtsorgaan dan haar aseksuele seksegenoot, die niks moet hebben van voorwerpen of penissen in haar vulva. Dat de ‘slettenbakken’ onder ons beschikken over kutten waarin je kan verdwalen, is klinkklare onzin.

De vagina is met het oog op het baren van het nageslacht zo ontworpen dat zij werkt als een elastiek. Bij opwinding wordt zij nat en verwijdt, om zich klaar te maken voor de penetratie. E-mail ons - Scholieren. Pagina 1 van 2. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van Hannahnas. Hannahnas schreef op Zoek meer berichten van mathfreak. Zoek meer berichten van juno. Zoek meer berichten van Preaper. Zoek meer berichten van kimmie.

Ik neem aan dat iedere vrouw dan wel een wijde vagina wilt. Ja die kan ik er inderdaad makkelijk in kwijt, nog wel meer zelfs. Dat doe ik ook wel, maar ben bang dat ik er nog wijder door wordt. Pfoe, mijn eerste keer deelde ik het bed met een meid die ook zo wijd is en ik kan je vertellen dat het voor de jongen ook niet veel aan is nee, want er is immers weinig stimulatie.

DaRk-AnGeL66 schreef op Zoek meer berichten van phensicske. Zoek meer berichten van Myuki. Zoek meer berichten van Ryan.

Ik kan me er eigenlijk niet echt een voorstelling van maken. Zo wijd dat er een gemakkelijk een vuist of meer?! Geeft dit dan geen problemen als je een tampon wilt steken? Zoek meer berichten van GRRR. Zoek meer berichten van Unsterblich.

Unsterblich schreef op Nee hoor dat gaat wel gewoon, maar een vuist gaat er net zo makkelijk in als een tampon. Ja, gemakkelijk in waarschijnlijk wel, lijkt me. Mijn vraag was eerder of het wel zin had een tampon te steken, aangezien dat niet zo groot is en het toch de bedoeling is dat het er niet langs loopt? Is dit nu zo'n domme redenatie? Ik heb een dikke pik. Zoek meer berichten van Carl Johnson. Zoek meer berichten van CrovaX Zoek meer berichten van Hyperke.

Is fisten een optie? MissMonroe schreef op Als je niet weet waar je moet zoeken.. De speld in de spreekwoordelijke donkere grot. Hyperke schreef op Is dat als ze heel erg veel en heel erg uitgedroogd schaamhaar heeft? Ereshkigal schreef op Zoek meer berichten van NERD. NERD schreef op Zoek meer berichten van Goes Sarah schreef op Zoek meer berichten van Nona. Kruimel schreef op Goes15 schreef op Zoek meer berichten van AngelLena.

Och, je kunt er gewoon verdoving bijgooien natuurlijk. Dan lijkt t me alleen erg saai.

..Bare gangbang ontzettend dikke ochtend lul

  • Een ander kan niet zien of merken dat je nog maagd bent, zelfs een arts niet. Hierdoor is de lieve meid bang dat ze het allemaal niet meer zo goed zou voelen tijdens de seks.
  • VROUW ZOEKT SEXCONTACT OPA KOMT KLAAR
  • Grapige sex escorts zeeland
  • Rijpe vrouwen prive geilekutjes
  • Eerste keer wijde kutjes

Man beft vrouw geile wijven sex


Dat heeft puur te maken met aanleg. Niks met hoe vaak ze van bil gaan. Een prostituee kan in het bezit zijn van een nauwer geslachtsorgaan dan haar aseksuele seksegenoot, die niks moet hebben van voorwerpen of penissen in haar vulva.

Dat de ‘slettenbakken’ onder ons beschikken over kutten waarin je kan verdwalen, is klinkklare onzin. De vagina is met het oog op het baren van het nageslacht zo ontworpen dat zij werkt als een elastiek.

Bij opwinding wordt zij nat en verwijdt, om zich klaar te maken voor de penetratie. Na afloop van seks krimpt de vaginawand weer tot haar oude formaat. Het enige dat in staat is een kut werkelijk uit te rekken is het hoofd van een baby, met een omtrek van soms meer dan dertig centimeter. Jouw penismaat, of die van haar ex-lover – ook als je rivaal beschikt over een gigantische lul – is in vergelijking met een baby kinderspel.

Een kut is hartstikke flexibel en kan tegen een stootje. Zélfs van iets ronduit gewelddadigs als een bevalling herstelt de vagina eigenhandig. Dit gaat logischerwijs niet over een nacht. Het kan enkele maanden duren voordat de kersverse moeder haar vertrouwde omvang terug heeft. Als een vagina niet strakker kan worden door minder seks, of wijder door meer, waarom zijn mijn vrienden – en vele anderen – hiervan dan overtuigd?

Wanneer je dat volhoudt dan merk je al verschil binnen 14 dagen. De belangrijkste stap voor een strakke vagina is training. En dan ook nog eens hele specifieke training. We gaan namelijk je bekkenbodemspieren sterker maken. Dat kun je heel eenvoudig doen door een aantal gemakkelijk uitvoerbare oefeningen.

Probeer je vagina aan te spannen. Dat is het beste te vergelijken met wanneer je je plas ophoudt. Het voelt alsnog je vagina naar binnen trekt, is dat bij jou ook zo? Dan voer je de oefening goed uit. Hou dat vervolgens iedere keer ten minste 10 tot 15 seconden vast, en laat dan rustig los.

Herhaal de oefening 10x of zo vaak als je kan. Herhaal deze oefening dagelijks. Na dagen merk je dat je controle over deze spieren fantastisch in. Ze heeft net een kind op de wereld gebracht dat gezond en wel is. Zelf is ze ook snel bekomen van de bevalling. Ze heeft haar slanke lichaam behouden.

De enige zichtbare verandering is dat de mooie meid iets vollere borsten heeft gekregen. Zelf is ze daar meer dan tevreden mee. Haar cup A is nu een lekkere cup C. Een verandering waar ze minder blij mee is, is dat haar kutje een stuk wijder lijkt. Hierover zit ze best in. Dit komt vooral omdat haar vriend nou niet de grootste pik van het land heeft.

Hierdoor is de lieve meid bang dat ze het allemaal niet meer zo goed zou voelen tijdens de seks. Na de eerste keer na de bevalling had Simone dat gevoel nog steeds. Ze baalde enorm van. Gezien ze weinig tijd had om op internet te zoeken naar wat het kon zijn, had ze nog steeds geen oplossing gevonden. Ze was er stikveel mee bezig. Het maakte haar onzeker op het gebied van seks. Eigenlijk durfde ze er niet goed met iemand over te praten.

Ze vond het onderwerp nogal intiem. Daarbij kwam ook het feit dat bijna al haar vriendinnen nog geen ervaring hadden met kinderen op de wereld zetten. Toen ze op een zaterdagavond bij een van haar beste vriendinnen, Marloes, zat, kwam ze na een paar wijntjes toch wat los. Marloes had zelf twee kinderen. Daarbij was dat een van de vriendinnen die zulke onderwerpen gewoon bespreekbaar maakte.

Zeker als ze alcohol op had dat ging de ze details niet uit de weg. Hun mannen waren ook vrienden. Die waren naar een voetbalwedstrijd. Dat is een van de vaste dingen van haar man. Simone gaat dan vaak langs bij Marloes. Soms gaan ze nog de stad in, als de kinderen uit logeren zijn.

Vandaag is dat ook het geval. De kids zijn bij hun grootouders en dus hebben beide dames het rijk voor zichzelf. Al snel was de eerste fles wijn leeg. Beide hielden wel van een wijntje. Het was dan ook niet vreemd als er drie flessen op gingen. Gelukkig woonden ze vlak bij elkaar, waardoor ze makkelijk te voet naar huis konden.

Simone besloot naar veel wikken en wegen het onderwerp op tafel te gooien. Via een omweg leidde ze het gesprek langzaam naar haar probleem met haar al dan niet wijdere vagina.

Toen Marloes bij haar sekservaringen na de twee bevallingen aankwam, voelde Simone de spanning stijgen. Ze vertelde dat de pik van haar man vroeger maar net paste, en dat hij nu er in kon verdwalen.

eerste keer wijde kutjes