geil klaarkomen gangbang januari

..

Erotische massage veghel openbare seks

Ik lijk wel een echte hoer dacht ik toen ik mezelf in de spiegel bekeek. Hoe kom ik toch in deze toestand terecht, niet te geloven. Mark doet de deur open en in de vrij grote hal staan zijn vrienden achter hem naar mij te kijken. Hij stelt ze voor als Ton, Rick, Jan en Thomas. Ze hadden ook nog twee andere vrienden meegenomen die ik gisteren avond niet zag. Twee grote brede negers. Mark gaat me voor naar de woonkamer. Ik moet midden in de kamer gaan staan zegt hij.

Dan moet ik mijn jurkje en lingerie uitdoen. Vervolgens moet ik langs de mannen lopen zodat ze me goed kunnen zien. Als ik langs ze op loop zie ik hoe ze naar mijn borsten kijken en na mijn geschoren kutje. Ik hoor ze grappen maken over dat het een hele lange dag gaat worden. Als ik langs Semmy loop voel ik toch een lichte kriebel in mijn kutje. Hij is een zeer aantrekkelijke man vind ik. En om zo in mijn blootje voor hem langs te lopen is best wel een beetje spannend.

Na een paar minuten zegt Mark dat ik voor een stoel moet gaan staan. Dan moet ik met mijn benen wijdt gaan staan en voorover buigen. Ik voel een tong tegen mijn kutje die langzaam omhoog likt langs mijn lipjes tot hij met het puntje van zijn tong over mijn kontgaatje gaat. Jan gaat voor de stoel staan en laat zijn broek zakken. Dan gaat hij in de stoel zitten. Hij heeft de meest afschuwelijke dikke penis die ik ooit gezien heb.

Hij is dik en lang en heeft een rare kromming. Het ziet er meer uit als een pik van een wild dier dan een menselijke pik. Jan pakt me bij mijn haren en dwingt me die afgrijselijke pik in mijn mond te nemen. Ik voel hoe hij zijn eikel tegen mijn schaamlippen aandrukt.

Dan stoot hij naar voren toe en verdwijnt zijn pik in mijn kutje. Een tinteling schiet door mijn hele lijf. Na een kwartier pijpen komt Jan klaar in mijn mond. Hij houdt mijn hoofd stevig vast zodat ik gedwongen wordt zijn zaad door te slikken.

Ik stik er bijna in en voel een sliert langs mijn mondhoek naar beneden lopen. Zodra Jan uit de stoel stapt neemt Rick zijn plaats in. Hij pakt mijn hoofd vast met beide handen en duwt mij richting zijn pik. Als ik hem pijp merk ik dat hij veel ruwer is als Jan. Zijn pik verdwijnt steeds zo diep in mijn mond dat ik bijna moet kokhalzen.

Als Mark klaarkomt in mijn kutje wordt zijn plaats ingenomen door Thomas. Hij heeft een enorme dikke lange lul. Gelukkig is mijn kutje flink gesmeerd door Mark anders had ik waarschijnlijk moeite gehad om hem helemaal in me te krijgen. Net als ik me aanpas aan het ritme van Thomas komt Rick klaar in mijn mond. Weer wordt ik gedwongen om te slikken en weer voel ik een sliert langs mijn kin lekken. De andere die nog niet aan de beurt zijn geweest wachten tot Thomas is klaar gekomen.

Dit duurde een behoorlijke tijd voordat ook hij in mijn kutje klaarkomt. Dan moet ik naar de slaapkamer gaan. Ik moet op mijn rug op bed gaan liggen. Ron komt op zijn knieën boven mijn buik zitten en legt zijn pik tussen mijn borsten. Dan drukt hij mijn borsten tegen elkaar en neukt me zo tussen mijn tieten. Ondertussen heeft Semmy plaats genomen tussen mijn benen en neukt me. Ik kan het niet helpen en probeer me in te houden maar het lukt niet. Ik kom kreunend klaar. Ton neemt plaats bij mijn hoofd en houdt zijn pik voor mijn lippen.

Ik lik met mijn tong langs zijn eikel en begin hem te pijpen. Het duurt niet lang of Ton komt klaar. Half in mijn mond en half op mijn gezicht. Thomas neemt zijn plaats in en als ik hem pijp proef ik mijn eigen geil nog op zijn pik. Op dat moment zie ik een flitslicht. Als Thomas over mijn gezicht klaar komt kom ik weer klaar.

Ik kan het echt niet helpen maar ik blijf klaarkomen lijkt het wel. Ron die al die tijd met zijn pik tussen mijn borsten zat komt nu naar mijn hoofd toegelopen. Ik moet hem pijpen. Semmy neukt mijn kutje stug door. Als ook deze jongens zijn klaargekomen neemt de groep een pauze.

Terwijl ik op bed blijf liggen drinken de jongens bier. Als ze een paar blikjes ophebben en weer een beetje op adem zijn gekomen komen ze weer naar me toe. Ik ben uitgeput van deze groepsverkrachting maar daar hebben ze maling aan. Ik kan nu helemaal niet meer weigeren. Ze chanteren me gewoon. De volgende 14 dagen kwam ik 4 keer langs. Elke keer kwamen er weer een paar jongens extra mee. Hij voelt er niets voor om een stel wildvreemden op me los te laten, die we niet of nauwelijks kennen.

Omdat hij daar eigenlijk wel gelijk in heeft, heb ik me er bij neergelegd dat het altijd wel een fantasie zou blijven. Maar op een dag krijg ik een sms-je van Thomas met de mededeling dat hij die avond moet overwerken. Tegelijkertijd vraagt hij me om de verloren tijd te benutten door mezelf extra goed te verzorgen en mijn lijf helemaal glad en schoon te maken.

Onder het schoonmaken verstaat hij niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant moet smetteloos zijn, van voor en van achter. Maar tot mijn verbazing komt Thomas zonder gezelschap thuis. Met een mysterieuze glimlach werpt hij me een cadeautje toe.

Uit het pakje komt een robijnrood dun jurkje met spaghettibandjes en een kanten string in dezelfde kleur. Er gaat dus wel degelijk iets spannends gebeuren vanavond. Het is al bijna middernacht als ik naast Thomas in de BMW stap met niets anders aan mijn lijf dan het rode jurkje, de string en mijn zwarte schoentjes met stilettohakken.

Ik weet nog steeds niet waar we heen gaan en wat we gaan doen, maar de verrassingen van mijn vriend kennende zal hij me niet teleurstellen. We rijden de stad uit. In een nabijgelegen natuurgebied bevindt zich een bungalowpark van Landal Green Parks.

Tegenover de hoofdingang ligt een bruine kroeg die vooral door verveelde vakantiegangers uit het park wordt bezocht. Met flair doe ik mijn entree. Het rode jurkje werkt als een rode lap op de aanwezige stieren. Alle ogen zijn tegelijkertijd op mij gericht. Mannen kijken met ademloze bewondering. In de blikken van de vrouwen ligt afgunst. Ik geniet volop van al die aandacht en loop nadrukkelijk heupwiegend achter Thomas aan. Mijn tepels priemen brutaal door het stofje en ik ben me ervan bewust dat iedereen kan zien dat ik geen beha draag.

Achter in de zaak bevind zich een loungehoek met comfortabele lage banken en kussens. Er ligt een briefje op het tafeltje: Thomas verfrommelt het briefje en mikt het in de asbak. Dan trekt hij mij naast zich en slaat een arm om mijn schouders. Hij vertelt me dat ik het mooiste en geilste meisje uit dit gemengde gezelschap ben terwijl hij me zachtjes op mijn blote schouders en in mijn hals kust.

Zijn hand wrijft subtiel over mijn knie. Even later voel ik zijn natte tong in mijn oor. Langzaam begin ik te begrijpen dat hij niet alleen bezig is mij op te geilen, maar ook het aanwezige publiek uit te dagen. Nieuwsgierig geworden kijk ik om me heen. Het is niet druk. Enkele stellen maken aanstalten de kroeg te verlaten. Een vrouw sleurt haar protesterende man niet al te diplomatiek mee naar buiten. Twee blonde mannen komen dichterbij, het vertegenwoordigers type.

Hun leeftijd schat ik net over de dertig. Ze zoeken zo nonchalant mogelijk een plekje in onze buurt, maar juist daardoor vallen ze op. Ik knipoog naar ze en glimlach. Een van de mannen bloost. De barman heeft echter het beste uitzicht op ons hoekje. Hij is indrukwekkend groot en stevig gebouwd als een bouwvakker. Hij draagt een ringbaardje en een bescheiden bierbuik.

Op verzoek van Thomas brengt hij mij een wodka met ijs, mijn favoriete drankje, waarbij hij zijn blik ongegeneerd op de inkijk van mijn jurkje richt. Hij likt langs zijn lippen, maar gaat dan terug naar zijn plaats achter de bar waar hij ons scherp in de gaten houdt. Hoewel de beide mannen voorwenden elkaar niet te kennen, ontgaat me de blik van standhouding tussen Thomas en hem niet.

Er broeit iets tussen die twee. Mijn kut gaat er spontaan van lekken. Als ik mijn glas aan mijn lippen zet en iets te gulzig mijn wodka drink, zet Thomas zijn kruistocht voort. Hij geeft me een lange tongzoen. De hand die om mijn schouders ligt kruipt stiekem onder de stof van mijn jurkje.

Daar kneedt hij mijn borst en knijpt mijn tepel hard en puntig. Zijn andere hand glijdt tussen mijn benen omhoog. Ik kreun hoorbaar als hij het kruisje van mijn string tussen mijn schaamlippen trekt. Ga even plassen, hoor mompelt hij in mijn oor.

Ik snap het even niet. Maar Ik hoef niet, zeg ik. Schijnbaar steekt er iets achter, dus doe ik wat hij zegt. Ik vraag me nog steeds af wat de bedoeling van dit uitstapje is. Gaat hij me midden in de zaak neuken? Moet ik straks naakt op de bar dansen? Met de juiste respons van mijn toeschouwers ben ik overal toe in staat.

In toiletruimte grijpt iemand me bij mijn bovenarm. Het is de barman. Ik schrik, maar dan begrijp ik dat hij bij het spel hoort dat Thomas heeft uitgedokterd. Jij gaat even met mij mee,? Hij opent een piepende deur en duwt me de trap af naar een tochtige kelder, waar biervaten en flessen drank staan opgeslagen. Hij draait de deur achter zich in het slot. Een TL lamp verspreidt een ongenaakbaar licht door de ruimte.

Beneden grijpen grote handen me vast. Zijn worstenvingers trekken mijn jurkje omhoog tot onder mijn oksels en klauwen gretig in mijn stevige vlees. Terwijl hij mijn kont en tieten brutaal betast en zijn buik tegen me aan wrijft, duwt hij zijn wellustige tong in mijn mond. Zijn kwijl druipt in zijn baard en van mijn kin. Hij smaakt naar alcohol en nicotine. Een lichte zweetlucht dringt door in mijn neus. Ik doe alsof ik het lekker vind en ga onder zijn buik op zoek naar zijn pik.

Ik ben maar in een ding geïnteresseerd: Desnoods met deze beer. Al uren verlang ik naar een orgasme, maar mijn belager heeft blijkbaar andere plannen. Hij scheurt de kanten string van mijn billen en drukt het kletsnatte kruisje onder zijn neus. Hij snuift er verlekkerd aan en stopt het vervolgens in zijn broekzak. Om te voorkomen dat mijn jurkje hetzelfde lot moet ondergaan trek ik het helemaal uit. Zo Geile slet, bromt hij als hij zijn puilende ogen over mijn hitsige lijf laat glijden. De hele wereld gaat naar de verdommenis vanwege teven zoals jij!

Ik lach hem uit. Op het moment dat hij zijn lul in mijn kut mag rammen is hij vergeten dat hij me verfoeit. Hoe heb je me het liefst?

Verbeten schudt hij zijn hoofd. Mijn vrouw is niet achterlijk. Ze ruikt een andere kut op een kilometer afstand. Ik zou je graag pakken maar dan sta ik vannacht op straat. Verwoed begint hij aan zijn riem te sjorren. Even later zakt zijn broek op zijn knieën en springt een joekel van een besneden erectie tevoorschijn.

Hij grist me onzacht bij mijn lange haren en dwingt me op de knieën. Pijpen jij, luidt zijn niet mis te verstane commando.

Ik begin zachtjes aan zijn eikel te likken, maar ik heb te maken met een ongeduldig type. Hij slaat zijn stijve een paar keer ruw tegen mijn wangen. Vervolgens schroeft hij zijn handen in mijn nek en begint als een idioot mijn mond te neuken. Dat ik telkens heftig moet kokhalzen als ik zijn lul diep in mijn keel en zijn harige zak tegen mijn lippen voel, schijnt hem niet te interesseren.

Gelukkig duurt het niet lang. Ik hoor hem steeds harder hijgen en als zijn ballen samentrekken spuit hij zijn stralen midden in mijn gezicht. De klodders zaad druipen via mijn ogen, neus en mond via mijn kin op mijn borsten. Ik voel me hoerig en slecht. Als hij me eindelijk los laat reik ik naar mijn jurkje, maar hij verbiedt me dat. Zo snel kom je niet van me af.

Ik wil je eerst zien klaarkomen! Hij maakt een gammele oude tafel leeg en gebaart me erop plaats te nemen. Uit een krat haalt hij een gekoeld flesje Breezer en reikt me dat aan.

En zodanig dat ik het goed kan zien. Niet faken, want dat heb ik meteen door. Ik heb echter geen aanmoedigingen of dreigementen nodig. Ondanks alles geniet ervan als een voetveeg te worden behandeld. Zijn respectloze benadering is precies waar ik naar verlang. Gewillig leun ik dan ook achterover op het tafelblad. Ik trek mijn knieën op en spreid mijn dijen zover mogelijk zodat hij bij wijze van spreken bij me naar binnen kan kijken.

Voorzichtig wring ik de brede kant van het flesje in mijn kale kut. Ik hap naar adem. Jezus, wat is dat koud. Maar het gevoel went en in rap tempo voel ik mijn opwinding stijgen, vooral als ik merk dat de barman een verouderd ogende camera op mijn kruis richt en mijn masturbatie digitaal vastlegt. Ik ben een geboren exhibitionist. Er is niets geiler dan tijdens mijn seksuele uitspattingen te worden gefilmd en daarom doe ik extra mijn best.

Terwijl ik de Breezer stevig op en neer beweeg in mijn soppende kut en met mijn andere hand beurtelings mijn tepels en klit masseer, hijg en kreun ik in de lens. Wanneer ik mijn orgasme voel aankomen doe ik er nog een schepje bovenop.

Ik slaak hoge kreetjes en op het moment suprème gil ik het uit. Als een natte dweil blijf ik daarna uitgeput liggen tot mijn voyeur me overeind helpt. Was het lekker, schatje? De kroeg is nu bijna leeg. Behalve de barman, Thomas en ik, zijn de twee blonde mannen er nog. Naast de ingang zitten vier knullen te pokeren. Studenten zo te zien. Ze gaan volledig op in hun spel en hebben nauwelijks aandacht voor hun omgeving. Vermoeid laat ik me naast Thomas vallen. Een lange hete tongzoen is mijn deel.

Ik zie dat ik ook weer de volle aandacht van de twee blonde vertegenwoordigers geniet. Ze kijken naar me alsof ze weten wat er zojuist in de kelder is voorgevallen. Misschien weten ze het inderdaad. Ik hoop het voor hun. Met een brede grijns op zijn gezicht brengt de barman ons nieuwe drankjes.

Dit keer krijg ik een dubbele wodka. Ik val er meteen op aan want seks maakt nu eenmaal dorstig. Terwijl de nieuwe lading alcohol naar mijn hoofd stijgt, wordt Thomas weer handtastelijk. Onmiddellijk voel ik de kriebels in mijn lijf toenemen. Gedwee sta ik toe hoe hij een spaghettibandje van mijn jurkje langs mijn schouders omlaag trekt en hiermee een van mijn tieten ontbloot. Hij buigt zijn hoofd en kust mijn blanke huid, likt mijn stijve tepel, zuigt eraan. Ik zucht genietend en zak wat onderuit, mijn benen licht spreidend als teken dat ik meer wil.

Thomas neemt de uitnodiging dankbaar aan. Hij toont zich niet verbaasd dat mijn string is verdwenen. Zijn middelvinger dringt moeiteloos door in mijn kleddernatte kut. Bewust ontlokt hij soppende geluiden die oorverdovend in mijn oren klinken. Omdat de muziek even wegvalt, moet het haast wel door de hele zaak te horen zijn. Als de twee blonde mannen nieuwsgierig in mijn richting kijken trek ik tergend langzaam de zoom van mijn jurkje tot halverwege mijn buik.

Ik zie letterlijk hun adem stokken. Ze kunnen nu ongehinderd mijn gladde kut zien en dat laat hen niet onberoerd.geil klaarkomen gangbang januari

..

Daar lig je dan, spiernaakt je benen wat uit elkaar zodat je gastvrije kutje wat open staat met de zes mannen, die wij uit hadden gekozen…. Begin juni was het bloedheet wat als voordeel heeft dat Diny extra geil wordt en daar maak ik graag gebruik van. Ik ben er helemaal klaar voor. Vorige week belde Roos of ik mee ging met de meiden een ouderwets avondje uit. Ik lag vastgebonden en geblinddoekt te wachten tot ik gebruikt zou worden als lustobject.

Ik voelde dat ik al nat werd van de gedachte alleen. Inmiddels was de trein verder gereden en kwam Olga een beetje bij van de gigantische neukbeurt die zij in de treincoupé van de onbekende man had….

Het is eventjes geleden maar het leven gaat gewoon zijn gangetje. Elke dag krijg ik nu een paar jongens over de vloer die de stoom even….

Mooi weer buiten, ideaal om de hond mee te nemen voor een lekkere lange wandeling. Als ik het bospad inloop weet ik nog niet welke kant…. Mijn man Henk zei, voordat hij naar zijn kantoor ging, dat ik de avond van mijn leven zou krijgen. Dat hield mij de hele dag bezig…. Ik heb echt niet veel kunnen doen vandaag maar wat ik gedaan heb was wel nuttig. Ik heb gezorgd dat de diepvries vol steekt met vlees….

Uit eten met de hele sectie. Maar een goed restaurant vinden is nog niet zo gemakkelijk. Ik had er wel eens over met…. Het valt niet mee, met zijn zessen in een kleine ford Ka. Het feest was afgelopen en ik zat met 3 mannen achterin in een klein….

Een week of 3 drie geleden moest ik bij Tom komen. Hij wilde dat ik een etentje zou organiseren met het personeel. Niet te duur maar…. Via een erotische datingsite was ik enkele maanden geleden in contact gekomen met Marian. Haar man was vrachtwagenchauffeur en iedere week de hele week van huis…. Enkele jaren geleden was ik met mijn toenmalige vriendin regelmatig te vinden op een erotische datingsite met de bedoeling om daar af te spreken met gelijkgestemde….

Diny en ik zaten naar een pornofilm te kijken als opwarmertje voor ons neukwerk strak in bed. De telefoon ging en het was de eigenaar van…. Het was een heerlijke zomerdag en we besloten en een weekendje lekker op uit te trekken. De Eifel werd onze keus, eerst lekker ontbijten in Monschau…. Ik werd wakker met een knoeperd van een stijve dat was veroorzaakt door mijn droom waarin mijn vrouw door een groep mannen werd geneukt.

Sinds een paar jaar hebben wij een volkstuin, deze ligt een aardig eind buiten de bebouwde kom ik ben daar een groot liefhebber van. Je bent jarig vandaag. Het is een prachtige nazomerdag.

Je geniet altijd van warm weer en hebt werk gemaakt van jezelf. Je hebt heerlijk gedoucht, je…. Ik zal me eerst even voorstellen mijn naam is Marco en ben 31 jaar. Mijn vrouw heet Saskia…. Wij kwamen van vrienden af en ik vernam dat Maaike, mijn vrouw opgewonden was. Zeg maar gewoon geil.

Zal ik je zo even klaar vingeren, zei…. Annie werd dertig en ik had een verrassing voor haar een wens van haar zou in vervulling gaan. Ik wist dat een wens van haar was…. Als het zo ver is rijden mijn vrouw en ik naar het op gegeven adres in Maasmechelen. Daar aan gekomen staan we voor een villa die…. Samen met haar vriendin Lies maakte Caroline een busreis door Zuid Afrika. Ze waren beide getrouwd, maar de mannen bleven thuis.

Hans, de man van Caroline…. Vooraf was zeer gedetailleerd de strategie doorgenomen om de vrijwel even…. Laatst ging eens lekker op stap. Even gewoon lekker een avond uit, mijn vrouw was het weekend weg met een vriendin en ik wilde niet alleen…. Net zoals vele gay mannen, chat ik regelmatig. Als ik geil ben vind ik het lekker om te chatten. Vaak zonder doel om te daten, maar….

Je ligt helemaal uitgeput op de massage tafel, nog na te trillen van je laatste orgasme. Na een kwartier begin je een beetje bij te komen…. Natuurlijk, wist ik dat ik een mooie aantrekkelijke meid was. Jolanda was in de vorige afleveringen, eerst ongewild en de tweede keer vrijwillig genomen door twee jongens, en was ze eigenlijk pas een keer goed klaargekomen….

Aan de kassa kocht ik een kaartje en ging het kleine bioscoopzaaltje binnen. Binnen zijn vier rijen met stoelen, de eerste rij heeft maar twee stoelen,…. Dat zul je altijd zien, is er wat geils te beleven kom je midden in een dikke file te staan.

Gelukkig kon ik Frank bereiken om…. Nog enigszins wankelend op de benen staand van de extreme uitputtingsslag hield ik de wanden vast terwijl ik mij aan het douchen was. Iedere winter kijken mijn vrouw Wendy en ik weer reikhalzend uit naar de zomer met haar lekkere weer.

Een fijne temperatuur, zonnetje op je hoofd en…. Onder luid gejuich van de aanwezige heren is Amanda inmiddels door haar knieën gezakt en laat alles lopen met als gevolg dat haar broek letterlijk zeiknat….

Afgelopen woensdag werd ik gebeld door een goede vaste klant P. Ik lig op bed in de donkere kamer en ben naakt. Het is in het begin van de middag. Mijn ogen en oren zijn afgeplakt. Nu Jade weer drie mannen tot haar beschikking had, wilde ze weer eens een triple, en gelukkig was Imme bereid om Herre uit te lenen. Het was al donker toen ik door de stad liep, op zoek naar een avontuurtje.

Na een tijdje ging ik een hoek om, in een gedeelte…. Ze kijkt me glimmend aan. Wow, wat zal ze nu…. Iedereen heeft wel eens die feestjes, waar je liever niet naar toe gaat, maar waar je eigenlijk niet weg kan blijven. Zo had ik een barbecue…. Ik ben een man van eind 40 en vaak erg geil.

Het liefst ben ik onderdanig maar echte harde SM hoeft van mij niet. Ik had deze middag het plan om weer naar de gaysauna te gaan.

Deze keer wilde ik de kamer met de sling gebruiken. Het was vrijdagavond, en zoals gewoonlijk ging ik uit. Dan trekt hij mij naast zich en slaat een arm om mijn schouders. Hij vertelt me dat ik het mooiste en geilste meisje uit dit gemengde gezelschap ben terwijl hij me zachtjes op mijn blote schouders en in mijn hals kust.

Zijn hand wrijft subtiel over mijn knie. Even later voel ik zijn natte tong in mijn oor. Langzaam begin ik te begrijpen dat hij niet alleen bezig is mij op te geilen, maar ook het aanwezige publiek uit te dagen.

Nieuwsgierig geworden kijk ik om me heen. Het is niet druk. Enkele stellen maken aanstalten de kroeg te verlaten. Een vrouw sleurt haar protesterende man niet al te diplomatiek mee naar buiten. Twee blonde mannen komen dichterbij, het vertegenwoordigers type. Hun leeftijd schat ik net over de dertig.

Ze zoeken zo nonchalant mogelijk een plekje in onze buurt, maar juist daardoor vallen ze op. Ik knipoog naar ze en glimlach. Een van de mannen bloost. De barman heeft echter het beste uitzicht op ons hoekje. Hij is indrukwekkend groot en stevig gebouwd als een bouwvakker.

Hij draagt een ringbaardje en een bescheiden bierbuik. Op verzoek van Thomas brengt hij mij een wodka met ijs, mijn favoriete drankje, waarbij hij zijn blik ongegeneerd op de inkijk van mijn jurkje richt. Hij likt langs zijn lippen, maar gaat dan terug naar zijn plaats achter de bar waar hij ons scherp in de gaten houdt. Hoewel de beide mannen voorwenden elkaar niet te kennen, ontgaat me de blik van standhouding tussen Thomas en hem niet. Er broeit iets tussen die twee. Mijn kut gaat er spontaan van lekken.

Als ik mijn glas aan mijn lippen zet en iets te gulzig mijn wodka drink, zet Thomas zijn kruistocht voort.

Hij geeft me een lange tongzoen. De hand die om mijn schouders ligt kruipt stiekem onder de stof van mijn jurkje. Daar kneedt hij mijn borst en knijpt mijn tepel hard en puntig. Zijn andere hand glijdt tussen mijn benen omhoog. Ik kreun hoorbaar als hij het kruisje van mijn string tussen mijn schaamlippen trekt. Ga even plassen, hoor mompelt hij in mijn oor. Ik snap het even niet.

Maar Ik hoef niet, zeg ik. Schijnbaar steekt er iets achter, dus doe ik wat hij zegt. Ik vraag me nog steeds af wat de bedoeling van dit uitstapje is. Gaat hij me midden in de zaak neuken? Moet ik straks naakt op de bar dansen? Met de juiste respons van mijn toeschouwers ben ik overal toe in staat. In toiletruimte grijpt iemand me bij mijn bovenarm. Het is de barman. Ik schrik, maar dan begrijp ik dat hij bij het spel hoort dat Thomas heeft uitgedokterd.

Jij gaat even met mij mee,? Hij opent een piepende deur en duwt me de trap af naar een tochtige kelder, waar biervaten en flessen drank staan opgeslagen. Hij draait de deur achter zich in het slot. Een TL lamp verspreidt een ongenaakbaar licht door de ruimte. Beneden grijpen grote handen me vast. Zijn worstenvingers trekken mijn jurkje omhoog tot onder mijn oksels en klauwen gretig in mijn stevige vlees.

Terwijl hij mijn kont en tieten brutaal betast en zijn buik tegen me aan wrijft, duwt hij zijn wellustige tong in mijn mond. Zijn kwijl druipt in zijn baard en van mijn kin. Hij smaakt naar alcohol en nicotine. Een lichte zweetlucht dringt door in mijn neus. Ik doe alsof ik het lekker vind en ga onder zijn buik op zoek naar zijn pik. Ik ben maar in een ding geïnteresseerd: Desnoods met deze beer.

Al uren verlang ik naar een orgasme, maar mijn belager heeft blijkbaar andere plannen. Hij scheurt de kanten string van mijn billen en drukt het kletsnatte kruisje onder zijn neus. Hij snuift er verlekkerd aan en stopt het vervolgens in zijn broekzak. Om te voorkomen dat mijn jurkje hetzelfde lot moet ondergaan trek ik het helemaal uit. Zo Geile slet, bromt hij als hij zijn puilende ogen over mijn hitsige lijf laat glijden. De hele wereld gaat naar de verdommenis vanwege teven zoals jij!

Ik lach hem uit. Op het moment dat hij zijn lul in mijn kut mag rammen is hij vergeten dat hij me verfoeit. Hoe heb je me het liefst? Verbeten schudt hij zijn hoofd. Mijn vrouw is niet achterlijk.

Ze ruikt een andere kut op een kilometer afstand. Ik zou je graag pakken maar dan sta ik vannacht op straat. Verwoed begint hij aan zijn riem te sjorren. Even later zakt zijn broek op zijn knieën en springt een joekel van een besneden erectie tevoorschijn. Hij grist me onzacht bij mijn lange haren en dwingt me op de knieën.

Pijpen jij, luidt zijn niet mis te verstane commando. Ik begin zachtjes aan zijn eikel te likken, maar ik heb te maken met een ongeduldig type. Hij slaat zijn stijve een paar keer ruw tegen mijn wangen. Vervolgens schroeft hij zijn handen in mijn nek en begint als een idioot mijn mond te neuken. Dat ik telkens heftig moet kokhalzen als ik zijn lul diep in mijn keel en zijn harige zak tegen mijn lippen voel, schijnt hem niet te interesseren.

Gelukkig duurt het niet lang. Ik hoor hem steeds harder hijgen en als zijn ballen samentrekken spuit hij zijn stralen midden in mijn gezicht. De klodders zaad druipen via mijn ogen, neus en mond via mijn kin op mijn borsten. Ik voel me hoerig en slecht. Als hij me eindelijk los laat reik ik naar mijn jurkje, maar hij verbiedt me dat. Zo snel kom je niet van me af. Ik wil je eerst zien klaarkomen! Hij maakt een gammele oude tafel leeg en gebaart me erop plaats te nemen.

Uit een krat haalt hij een gekoeld flesje Breezer en reikt me dat aan. En zodanig dat ik het goed kan zien. Niet faken, want dat heb ik meteen door. Ik heb echter geen aanmoedigingen of dreigementen nodig. Ondanks alles geniet ervan als een voetveeg te worden behandeld. Zijn respectloze benadering is precies waar ik naar verlang. Gewillig leun ik dan ook achterover op het tafelblad. Ik trek mijn knieën op en spreid mijn dijen zover mogelijk zodat hij bij wijze van spreken bij me naar binnen kan kijken.

Voorzichtig wring ik de brede kant van het flesje in mijn kale kut. Ik hap naar adem. Jezus, wat is dat koud. Maar het gevoel went en in rap tempo voel ik mijn opwinding stijgen, vooral als ik merk dat de barman een verouderd ogende camera op mijn kruis richt en mijn masturbatie digitaal vastlegt. Ik ben een geboren exhibitionist. Er is niets geiler dan tijdens mijn seksuele uitspattingen te worden gefilmd en daarom doe ik extra mijn best.

Terwijl ik de Breezer stevig op en neer beweeg in mijn soppende kut en met mijn andere hand beurtelings mijn tepels en klit masseer, hijg en kreun ik in de lens. Wanneer ik mijn orgasme voel aankomen doe ik er nog een schepje bovenop. Ik slaak hoge kreetjes en op het moment suprème gil ik het uit.

Als een natte dweil blijf ik daarna uitgeput liggen tot mijn voyeur me overeind helpt. Was het lekker, schatje? De kroeg is nu bijna leeg. Behalve de barman, Thomas en ik, zijn de twee blonde mannen er nog.

Naast de ingang zitten vier knullen te pokeren. Studenten zo te zien. Ze gaan volledig op in hun spel en hebben nauwelijks aandacht voor hun omgeving. Vermoeid laat ik me naast Thomas vallen. Een lange hete tongzoen is mijn deel. Ik zie dat ik ook weer de volle aandacht van de twee blonde vertegenwoordigers geniet. Ze kijken naar me alsof ze weten wat er zojuist in de kelder is voorgevallen. Misschien weten ze het inderdaad.

Ik hoop het voor hun. Met een brede grijns op zijn gezicht brengt de barman ons nieuwe drankjes. Dit keer krijg ik een dubbele wodka. Ik val er meteen op aan want seks maakt nu eenmaal dorstig. Terwijl de nieuwe lading alcohol naar mijn hoofd stijgt, wordt Thomas weer handtastelijk. Onmiddellijk voel ik de kriebels in mijn lijf toenemen.

Gedwee sta ik toe hoe hij een spaghettibandje van mijn jurkje langs mijn schouders omlaag trekt en hiermee een van mijn tieten ontbloot. Hij buigt zijn hoofd en kust mijn blanke huid, likt mijn stijve tepel, zuigt eraan. Ik zucht genietend en zak wat onderuit, mijn benen licht spreidend als teken dat ik meer wil. Thomas neemt de uitnodiging dankbaar aan. Hij toont zich niet verbaasd dat mijn string is verdwenen. Zijn middelvinger dringt moeiteloos door in mijn kleddernatte kut. Bewust ontlokt hij soppende geluiden die oorverdovend in mijn oren klinken.

Omdat de muziek even wegvalt, moet het haast wel door de hele zaak te horen zijn. Als de twee blonde mannen nieuwsgierig in mijn richting kijken trek ik tergend langzaam de zoom van mijn jurkje tot halverwege mijn buik. Ik zie letterlijk hun adem stokken.

Ze kunnen nu ongehinderd mijn gladde kut zien en dat laat hen niet onberoerd. Ik zie hun adamsappels bewegen en ze schuiven ongemakkelijk heen en weer op hun stoelen. Ze aarzelen, maar een vette knipoog van mijn kant doet wonderen. Thomas maakt plaats en het volgende moment zit ik ingeklemd tussen twee wildvreemde kerels die hun monden en handen vrijpostig over mijn lijf laten dwalen. Wat een heerlijke memmen, zeg? Minstens cup E, nietwaar? Hij beschouwt zichzelf als een kenner.

Even later komen de kaartende studenten ons gezelschap houden. De barman heeft hen bij het sluiten van zijn zaak de keuze gelaten om te vertrekken of de droom van het geile sletje achter in de kroeg ik dus te verwezenlijken.

Het zijn gezonde jongens, dus die keus is snel gemaakt. Thomas en de barman kijken op afstand toe. Ik snap nu opeens waarom ik eerst de barman moest plezieren. Hij dient als uitsmijter op het moment dat iemand te ver gaat.

Mijn veiligheid ligt in zijn handen. Thomas heeft alles van tevoren tot in de puntjes geregisseerd, de lieverd. Het licht in de kroeg wordt grotendeels gedempt en de barman brengt nog een rondje van de zaak. Met een half oog registreer ik dat ook de camera weer op mij is gericht. Ik verkeer intussen in een euforische stemming. Mijn vurig gewenste gangbang staat eindelijk op het punt te gebeuren. Zes hitsige mannen met steigerende erecties omringen me.

Ik moet het even tot me door laten dringen. Zes tongen, zes lullen, twaalf handen. Godsamme, ik ben minstens zo geil als zij allemaal bij elkaar.

Ik kom bijna spontaan klaar als mijn rode jurkje opnieuw moet wijken. Ook de herenkleding vliegt in het rond.Vrouw zoekt fuckbuddy gangbang drenthe

  • Gratis com natste kut
  • Terwijl zij de ene man aan het pijpen was werd ze lekker door de andere man geneukt.
  • MAN VINGERT MEISJE SPUITENDE KUTTEN
  • NAUWE KUTJES PIJPSLETTEN